FEESTJESFEEST 40 jaar De Steiger AFGELAST wegens CORONA-maatregelen

Diverse doorlopende themafeestjes en voorstellingen voor jong en oud

Locatie

Menen 8930 Waalvest CC De Steiger

Stel: je werd maandenlang nergens voor uitgenodigd en dan mag je plots naar twee feestjes…op dezelfde dag. Om bij te vloeken, toch?! Want je had natuurlijk wel naar beide willen gaan. CC De Steiger doet er nog een schepje bovenop. Het jarige cultuurcentrum nodigt je uit voor maar liefst tien feestjes tegelijk!
Deze keer hoef je echter niet te kiezen. Met onze feestjesrouteplanner zorgen we ervoor dat je alles vlotjes gecombineerd krijgt.
Op het programma staan o.a. toeristische rondritten met een authentiek volkswagenbusje, het saaiste feestje ooit, een te gekke silent disco party en een mysterieuze fotoshoot. Bovendien kan je meespelen in een slapstickfilm en word je ingewijd in de beginselen van de telepathie. Alleen verveling staat tijdens deze onvergetelijke namiddag niet op het programma, want in élk hoekje van ons gebouw wacht je weer een andere verrassing, een grap is nooit ver weg.

Breng zeker je schoonmoeder, je kinderen en je buren mee, want dit feestjesfeest is écht voor iedereen!

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.