De #STOEPKRIJTCHALLENGE!!

Actief met stoepkrijt. Daag jezelf, jouw gezin en jouw buren uit met een leuke beweegopdracht voor jouw deur. Ga aan de slag met stoepkrijt en doe mee met de #Stoepkrijtchallenge van Gezinssport Vlaanderen en AFYA, de sport- en jeugddienst van de Gezinsbond. Teken een leuke opdracht of schrijf een motiverende tekst voor je deur en breng jezelf en je buren met een glimlach in beweging.

Locatie

Menen 8930 thuis Online

Op zoek naar een actieve en creatieve activiteit voor de verlengde paasvakantie?
Ga aan de slag met stoepkrijt en doe mee met de #Stoepkrijtchallenge van Gezinssport Vlaanderen en AFYA, de sport- en jeugddienst van de Gezinsbond.
Teken een leuke opdracht of schrijf een motiverende tekst voor je deur en breng jezelf en je buren met een glimlach in beweging.
Krijten en winnen!
Post een foto of filmpje van jouw creatie op sociale media met #STOEPKRIJTCHALLENGE en @gezinssportvlaanderen (of via gezinssportvlaanderen@gezinsbond.be) en maak kans op een van de leuke outdoorspellen.
Ik doe mee!
Ga de Stoepkrijtchallenge aan op www.familiefit.be en ga aan de slag met stoepkrijt. Geen inspiratie? Op www.familiefit.be vind je talrijke ideeën om je met stoepkrijt uit te leven.
Wij kijken alvast uit naar jouw kleurrijk kunstwerk!
Doosje Stoepkrijt Gezinsbond krijg je gratis in de bus (zolang de voorraad strekt) na mailtje naar pascal.poot@outlook.com!

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Enkel leden
Prijs
Gratis
Deze activiteit is enkel voor leden

Wilt u deelnemen aan deze activiteit? Vermeld dit duidelijk wanneer u registreert.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten